Půlka sezony

10.06.2012 15:39

Zhruba v polovině sezony roku 2012 Vám přináším info, kde nás v nejbližší době uvidíte. Rovněž je na místě informovat Vás o tom, co proběhlo doposud:-))

Popravdě řečeno, moc jsme toho nepředvedli přátelé :-) Navzdory vše očekáváním se přestavba obou našich aut zkomplikovala. K důvodům se už nechci vracet, nestojí nám to za to. V plánu stihnout Náměšť nad Oslavou obstála pouze Delta. Alfě se nějak z dílny nechce, ale pevně věříme všichni kolem, že až vyjede ze vrat dílny, bude nejen David a my potřebovat pampersky. Bude to fakt mazec to Vám mohu zaručit.

Doposud jsme se zůčastnili zmíněného závodu v Náměšti, srazu Lanciamoravia a polského lancia klubu v oblasti Malé Moravy na Kralicku a dále srazu a výstavy v Táboře, které pořádal k výročí svého vzniku tamní fan klub FIAT, jmenovitě kluci Koudelkovi a přátelé.

Na obou výše uvedených akcích se nám moc líbilo a deltě taky, nemusí se nikam honit, občas si z někoho vystřelí a ještě ji většinou všichni kolem obdivují a tak se nakrucuje a je slavná bez práce, to ti ale holka skončí, to ti garantuju....

Blíži se závod ve Vrbně pod Pradědem, moje srdeční záležitost, je tam nádherně a tamní trať a pořadatelé jsou opravdovou špičkou na kopcích LMBC a tam přijde jedna z letošních dlaších premier v našem týmu, představí se tam letos poprvé můj kamarád a jmenovec Jirka Matějka a společně s ním Lancia Delta HF HPE ve třídě S1 + 2000. Doufáme, že prostředí Vrbna bude to pravé pro tuto premieru a že i Vám se bude auto i Jirka líbit :-) Mě se teda líbí:-))

No a pak už přijde naše velká premiéra, Hambálky a obnovená premiera po 25 letech na této trati. Rozhodnutí pořádat na tomto místě závody padlo vloni v létě v tuto dobu, a můžu Vám říct, že ten rok jsme se teda nenudili :-)) Doufáme, že nezklameme ani návštěvníky a ani jezdce a jejich doprovod...

                                                                                                                                                                 Za Motorsport Míra Matějka