MMotorsport získal silného spojence...

15.01.2012 20:03

 

Vážení přátelé, kolegové z týmu a partneři!
Den 14.1. 2012 pro náš tým byl tak trochu hustý. Ostatně jako spousta věcí, kterým se věnujeme.
Tento den, v sobotu, nešlo jen o to pokořit sjezdovku v Čenkovicích, ale o to, přitáhnout lidi kolem nás blíže k dění v týmu, k tomu, co je pro nás prvořadé. Tím jak jistě už víte nejsou pouze závody do vrchu, ale především je naším cílem bavit lidi, dělat jim radost a těm nejmenším pomáhat což se nám myslím daří díky fanouškům měrou vrchovatou.
V historii týmu, která se momentálně počítá na dobu tří let, se událo mnoho věcí, které nás někam posouvají, nebo ovlivňují. Nechci rozepisovat v této zprávě sportovní ambice do dalších ročníků a technické plány na zdokonalení naší techniky, spíš mi jde o informaci, která opět posouvá náš tým dál než byl dosud.
Včera došlo k dohodě mezi mnou a Davidem Dědkem o vzájemné spolupráci pro sezonu 2012 a já doufám a budu dělat vše pro to, aby tato spolupráce byla dlouhodobá.
David se svým týmem přesouvá pod křídla MMotorsport. Budeme tak veřejně vystupovat, závodit a pořádat akce jako jedna skupina, jedna parta, jeden tým. Jistě jste si všimli, že to tak fakticky fungovalo značnou část sezona 2011 na závodech Berg cupu a bude tomu tak i nadále.
Celý Davidův tým pro nás bude obrovským přínosem ať už po sportovní stránce, nebo i co se týče zkušeností se závody jako takovými a to znamená i akcí pro nás doposud největšího rozměru, kterou bude závod do vrchu, Bušín 2012.
Davidovi děkuju za pozitivní přístup k jednání a těším se na vzájemnou spolupráci.
Míra Matějka, MMotorsport