Charitativní akce na pomoc Karolínce

08.02.2012 21:33

 

 

Úterý, 19. červenec 2011

Závodní tým Mmotorsport Čenkovice se 18. června zúčastnil charitativní akce v Haňovicích u Litovle, zaměřené na podporu Karolínky. Karolínka je čtyřletá holčička, která se narodila úplně zdravá. Když jí byly tři týdny, onemocněla herpetickou encefalitidou. „Na akci nás pozval spolupořadatel Vlastimil Studený,“ upřesňuje vedoucí týmu Mmotorsport Štefan Polčan„Protože se náš tým rozhodl pořádáním různých akcí pomáhat dlouhodobě dětskému oddělení Orlickoústecké nemocnice, neváhali jsme a pozvání přijali. Po příjezdu jsme se sešli s celou rodinou malé Karolínky a předali dárkový balíček od MMotorsportu. Při rozhovoru s rodiči jsme se dozvěděli, že od roku 2010 začala Karolínka chodit do mateřské školky mezi zdravé děti. Od té doby je samostatnější a dokáže se lépe soustředit. Karolínka má svou osobní asistentku Lenku, na kterou si velice rychle zvykla a je s ní velmi šťastná. Děkujeme za pozvání, že jsme malou měrou mohli přispět a Karolínce za celý tým přejeme, aby se její zdravotní stav nadále jen zlepšoval.“

Na akci vystoupili: Michael Jakson Show (Pavel Janák), ABBA revival (Hranice), Noaco (folk rock), Roma Viktor (Legio XIII), Ferttitudo et ignis (Ohnivá Show). Při bláznivé show Mirka Matějky z týmu Mmotorsport Čenkovice si maminka malé Karolínky splnila dětský sen a svezla se závodním autem.

Pro Karolínku bylo vybráno neuvěřitelných 45 670 korun. Na akci bylo předáno 30 200 Kč, sumu 15 470 předají pořadatelé v nejbližší době.