Akce Lancia fans dětem ukončena

08.02.2012 21:33

 

Neděle, 15. květen 2011

Jak to celé vzniklo? V krátkosti vysvětlím. Loni na závodě automobilů do vrchu v Albrechticích u Lanškrouna se stala našemu jezdci nehoda, kdy při jízdě ne vlastní vinou naboural stojící závodní auto na trati. Tehdy jsme věděli, že je na delší dobu po závodění. Pak přišel nápad od samotných fanoušků. Přispěj svým podpisem na opravu Delty. Zajímavý nápad, který Mirka chytil, no a on se svojí skromnou povahou posunul tu myšlenku do roviny darovat tyto peníze dětem. Krásná myšlenka, která se začala realizovat loni v říjnu při posledním závodu ve Vysokém Mýtě. Akce trvala do 14. 5. 2011 a byla úspěšně uzavřena. Podařilo se nám vypodpisovat 5000 Kč.

Velké poděkování za tuto částku patří klukům ze závodního týmu BP Bruntál a Fiat Klubu z Tábora, dále děkujeme fanouškům a samozřejmě i členům občanského sdružení, kteří všichni vzorně a dobrovolně věnovali svůj podpis na Deltu (a zároveň stokorunu) a aktivně přistoupili k realizaci této akce.

Co dodat na závěr? Jsme rádi, že se našlo tolik lidí, kteří neváhali pomoci nejmenším, tj. nemocným dětem v Orlickoústecké nemocnici, kam bude výtěžek z akce „Lancia fans dětem“ věnován. Pro všechny zde máme další akci, kterou teprve chystáme a podrobnosti sdělíme v nejbližší době. Co však mohu prozradit, že budeme prodávat týmové čepice a výtěžek z této akce opět poputuje na dětské oddělení Orlicko-ústecké nemocnice.

 

Za Mmotorsport Štefan Polčan